Transparent
Inloggen
Sluiten

Verhuurde Acuna denkt erover om te stoppen met voetbal

28 december 2004 22:53

Verslaggever: K

De Chileen Jorge Acuna heeft in een interview op het radiostation Radio W laten weten na te denken over het beeindigen van zijn professionele voetbalcarriere. De door Feyenoord aan Universidad de Catolica verhuurde middenvelder zou net als bij Feyenoord ook bij de Chileense club in een dip gekomen te zijn. Hij gaf aan vanwege personele problemen de komende dagen na te denken over zijn toekomst en maandag bekend te maken of hij doorgaat in het voetbal. "Ik vraag mijn ouders om vergeving aangezien zij veel hebben opgeofferd om mij te kunnen laten voetballen."

De Chileen werd in januari 2003 voor 3,5 jaar aangetrokken door Feyenoord. Na een behoorlijke eerste periode viel hij definitief buiten de boot toen hij ondanks een blessure zonder toestemming afreisde naar Chili voor een interland.

Meer op




Tags

acuna chileen catolica chileense chili dip jorge opgeofferd radiostation universidad vergeving voetbalcarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer