Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpunten gaan meetellen bij Maspalomas toernooi; beelden op televisie

21 december 2004 10:44

Verslaggever: K

Op de Canarische eilanden is gisteren bekend gemaakt dat het format van het jaarlijkse Maspaloms toernooi waaraan Feyenoord begin januari meedoet, dit seizoen is veranderd. Het toernooi heet de formule van het Amsterdam Tournament gadopteerd. Clubs krijgen in de twee wedstrijden drie punten vor de overwinning maar daarnaast een punt voor elk doelpunt dat zij scoren.

Volgens de organisatie zijn de uitzendrechten ook verkocht aan een Nederlandstelevisiestation, om welke station het gaat werd niet vermeld. Het is onduidelijk of het gaat om live-uitzendingen. Het eerste duel op zondag 9 januari wordt in ieder geval om 15.30 uur gespeeld om een live-uitzending op het Duitse ZDF mogelijk te maken.

Meer op




Tags

maspalomas meetellen canarische eilanden format gadopteerd maspaloms nederlandstelevisiestation station tournament uitzending uitzendrechten zdf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.316 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda vertekent volkslied wieffer willykment woerts yoda zerrouki