Transparent
Inloggen
Sluiten

Wotte: we zijn ook verantwoordelijk voor voortbestaan Feyenoord

19 december 2004 17:57

Verslaggever: K

Technisch directeur Mark Wotte was na het duel tegen ADO Den Haag te gast bij radio Rijnmond om de eerste seizoenshelft te analyseren. Gullit hield direct na het duel al een dringend appel op het bestuur voor versterkingen. "Vanuit Gullit's standpunt is dat heel begrijpelijk. Maar we moeten heel zorgvuldig zijn. We hebben dit seizoen ook veel betere wedstrijden gespeeld en met veel betere teams gespeeld. In de HCS periode zijn veel beslissingen op emotionele basis genomen. Een aantal mensen heeft vervolgens de club gered en gezegd: dat nooit meer. Ik weet wel dat de supporters daar geen boodschap aan hebben. Maar wij hebben ook de verantwoordelijkheid voor het voortbestaan van de club" aldus Mark Wotte.

"Enkele jaren geleden konden we investeren na de resultaten in de Champions League en vervolgens konden we opnieuw investeren na de de winst van de UEFA Cup. Nu de resultaten uitblijven moeten we eerst geld verdienen om het uit te geven. We moeten het doen met het budget dat er is. Ruud wist ook toen hij werd aangesteld dat we budget moeten creeren door het aan en verkoopbeleid. Daarom moeten we roeien met de riemen die er zijn. Maar het is duidelijk dat de selectie bij een aantal blessures niet goed genoeg is om mee te doen om de eerste twee plaatsen."

Het gebruik van externe financiers is volgens Wotte niet echt een optie al wordt het wel eens gedaan. "Ook dan moet je dat geld weer terugbetalen en daar rente over betalen."

Gevraagd naar de relatie met Chelsea liet Wotte weten dat hij per toeval in de Arena naast Abrimovich zat. Hij heeft toen kennis gemaakt en liet weten dat de voorzitter niet onderschat moet worden over het voetbal. Hij vroeg Wotte naar diverse spelers, niet naar Ono trouwens, aldus Wotte.

Meer op




Tags

wotte voortbestaan gullit abrimovich ado appel arena bestuur chelsea hcs ono rente riemen rijnmond uefa verkoopbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda