Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: Haastig op zoek naar versterkingen; coach denkt niet aan opstappen; overwinteren in UEFA Cup lichtpuntje

19 december 2004 15:45

Verslaggever: K

Ruud Gullit liet weten dat er voor hem geen prettige feestdagen zullen zijn na het echec tegen ADO Den Haag. De tegenvallende resultaten van de laatste tijd zijn hard aangekomen met als dieptepunt de nederlaag tegen ADO Den Haag. In de ogen van Gullit is alleen het overwinteren in de UEFA Cup een lichtpuntje van de eerste seizoenshelft.

Toch denkt Ruud Gullit zeker niet aan opstappen. Hij heeft de ploeg niet aan het voetballen gekregen. Dat heeft deels te maken met de beschikbare spelers aldus Gullit. "Dat heeft iedereen vandaag kunnen zien. Dat is een stuk kwaliteit. Ik kan niet meer doen dan dingen aangeven. Maar als de kwaliteit er niet is..."

Volgens Gullit is de ploeg haastig op zoek naar versterkingen. "Maar dat zijn we al langer. Het is voor de club echter heel lastig. Maar dat er heel dringend iets moet gebeuren, is voor iedereen heel duidelijk."

"Het is fantastisch wat we voorin en ook wel op het middenveld hebben lopen. Maar als je zoveel fouten verdedigend maakt en in de opbouw dan wordt het moeilijk. We zullen versterking moeten krijgen."

Meer op




Tags

gullit haastig lichtpuntje uefa ado aangekomen dieptepunt echec feestdagen opbouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda