Transparent
Inloggen
Sluiten

Dramatisch slot eerste seizoenshelft: 2-0 verlies bij ADO

19 december 2004 14:25

Feyenoord heeft de eerste seizoenshelft dramatisch afgesloten. Was er na het duel tegen PSV nog een beetje hoop op herstel, tegen ADO Den Haag bleek dat de ploeg er helemaal doorheen zit. Gullit was er niet in geslaagd de ploeg nog op te peppen voor het laatste duel. Dat resulteerde in een vrij dramatische 2-0 nederlaag tegen ADO Den Haag, de tweede overwinning van Den Haag dit seizoen in eigen huis.

Feyenoord kwam al na twee minuten op achterstand. Saidi liet zijn man gewoon doorlopen en stelde daardoor Den Ouden in staat de 1-0 te scoren. De ploeg schrok daar niet van wakker. Althans het bleef onzorgvuldig achterin. Ruud Gullit kon het al snel niet meer aanzien en wisselde Saidi voor Zuiverloon.

Daarna volgde er in het Zuiderpark een matige wedstrijd van Feyenoord kant. De ploeg speelde veel te ongeorganiseerd. De wil was er wel, maar de structuur ontbrak. Veel spelers leken moe en daardoor kon ADO Den Haag met een surplus aan inzet op de been blijven.

In de tweede helft hadden beide ploegen enkele kansen op een doelpunt. Het was opnieuw Den Haag dat scoorde. En opnieuw lag daaraan een cadeautje van Feyenoord kant ten grondslag. Gyan speelde breed op Mtiliga. Die was niet scherp en gaf Den Ouden de kans een voorzet te geven op Polak. Hij velde uiteindelijk het vonnis over Feyenoord.

De ploeg probeerde het daarna nog wel, maar dat was bijna tegen beter weten in.




Tags

ado gullit ouden saidi slot cadeautje gyan moe mtiliga ongeorganiseerd onzorgvuldig peppen polak resulteerde surplus vonnis wakker zuiderpark zuiverloon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda