Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag afscheid Andre Bahia; club eist ruim 1 miljoen van hem

17 december 2004 22:12

Verslaggever: K

Zondag neemt Andre Bahia afscheid van zijn huidige club Flamengo en fans in het competitieduel tegen Cruzeiro. In januari zal hij zich melden in Rotterdam voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

De afscheid zal ongetwijfeld met een nare smaak zijn. De club, waar hij is opgegroeid, eist een bedrag van volgens Braziliaanse media maar liefst ruim 1 miljoen euro (5 miljoen Braziliaanse Real) van Andre bahia vanwege het feit dat hij contractbreuk zou hebben gepleegd door te poseren in een ander shirt dan dat van Flamengo, dat van Feyenoord dus bij de ondertekening van zijn nieuwe contract. De club ontdekte dat door een foto op Feyenoord.nl.

De zaakwaarnemer van Bahia gaf toe dat er een foutje was gemaakt door Bahia het shirt van Feyenoord aan te laten trekken. Hij had echter wel toestemming voor alle andere zaken tijdens de trip naar Rotterdam. Volgens de zaakwaarnemer is het incompetentie van de club om een speler die altijd met hart en ziel voor de club heeft gespeeld zo te behandelen. Het bedrag dat geeist wordt is volgens hem helemaal belachelijk. "Zoveel kost een naaktfoto van Gisele B?nchen niet eens."

Meer op




Tags

bahia eist flamengo behandelen contractbreuk cruzeiro foto gisele incompetentie naaktfoto ondertekening ontdekte poseren ziel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda