Transparent
Inloggen
Sluiten

1-0 nederlaag voldoende voor poulewinst

16 december 2004 22:38

Feyenoord heeft het laatste duel in de poule met 1-0 verloren, in en tegen Basel. Dat was echter voldoende voor de poulezege, onafhankelijk van wat er in het andere duel gebeurde.

FC Basel liet vanaf het begin zien dat er voor de Zwitserse ploeg veel meer op het spel stond. Terwijl Feyenoord afwachtte en weinig energie verspilde, maakte Basel het met aggressief voetbal Feyenoord bij vlagen lastig.

Tot twee keer toe hielp de scheidsrechter bij het afkeuren van een vermeend buitenspeldoelpunt.

In de tweede helft maakte Carignano het enige doelpunt. Opnieuw werd een voorzet van de zijkanten Feyenoord fataal. De aanvaller van Basel mocht volkomen vrij inkoppen.

Basel trachtte in de slotfase nog even voor de 2-0 en daarmee de poulezege te gaan. Je zou bijna gekscherend zeggen dat dat tegen de afspraken was die er gemaakt waren. 1-0 was voor beide partijen een mooie uitslag, zeker vooraf.
Tags

basel poulewinst poulezege afkeuren afwachtte aggressief buitenspeldoelpunt carignano fataal gekscherend inkoppen trachtte verspilde vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki