Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord won al twee keer van Basel

14 december 2004 20:15

Feyenoord is in het verleden een keer in Europees verband in een uit en thuis treffen tegen FC Basel uitgekomen. In 2000 won Feyenoord uit met 1-2 door doelpunten in de tweede helft van Kalou en Bosvelt.

De thuiswedstrijd was een bijzondere. Deze moest gespeeld worden onder erbarmelijke omstandigheden. Vanwege hevige regenval was voetballen eigenlijk absoluut onmogelijk. Toch liet de scheidsrechter op last van de UEFA het duel van start gaan. Al na twee minuten kwam Feyenoord op 1-0 voor waardoor de kwalificatie eigenlijk zeker was. Een terugspeelbal van de Zwitsers bleef in het water liggen en Kalou was er snel bij om daarvan te profiteren. Vervolgens werd in een modderpoel het duel uitgespeeld.




Tags

basel kalou bosvelt erbarmelijke hevige kwalificatie modderpoel regenval terugspeelbal uefa uitgekomen water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki