Dudek wint, Tomasson gelijk

8 oktober 2000 00:05

Verslaggever: JL

Jurek Dudek heeft zaterdag met Polen de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland voor 7.000 toeschouwers met 3 - 1 gewonnen. Radoslaw Kaluzney was met drie treffers de uitblinker aan de kant van de Polen. De keeper van Feyenoord had in de eerste helft alleen geen antwoord op de inzet van Nikolai Ridnyuk.

Denemarken had heel wat meer moeite met Noord-Ierland. In Belfast kwamen beide elftallen niet verder dan een 1 - 1 gelijkspel. PSV'er Dennis Rommedahl zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker. Jon Dahl Tomasson speelde de gehele wedstrijd en zorgde voor de assist bij de goal van Rommedahl.