Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: heel erg boos geweest in de rust; elftal gevochten voor gelijkmaker

12 december 2004 17:05

Ruud Gullit sprak na afloop over een terecht gelijkspel. "Zeker als je ziet waar wij vandaan komen" aldus Gullit over de 1-3 achterstand. "We zaten goed in de wedstrijd, begonnen gewoon goed. En als je dan weer in zo'n standaardsituatie geheel vrij laat inkoppen, dan geeft dat een knauw aan je elftal. Weer loop je achter de feiten aan en dat brak de ploeg. Je zag dat het helemaal weg was, het de ploeg heel diep raakte. En als je dan achteraf aan zo'n jongen (Ghaly red) vraagt waarom hij zijn man liet lopen, dan zegt hij sorry. Daar heb ik niets aan. We werden vervolgens helemaal van de mat gespeeld. Ik was zo boos in de rust, heb het reclamebord van de deur geschopt."

"In de tweede helft heb je dan niets meer te verliezen. Dan moet je zoveel trucjes uithalen om aanvallend weer wat te kunnen. Dan moet je opportunistisch gaan spelen. En dan ging iedereen er achter staan. Voor het hele elftal is die gelijkmaker heel erg belangrijk, omdat ze ervoor hebben gevochten. Aan werklust ligt het aan deze ploeg niet. Maar dit soort fouten moeten eruit."




Tags

gullit geschopt ghaly inkoppen knauw reclamebord standaardsituatie trucjes uithalen werklust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bla bommel brighton citrate dysfunction erectile eredivisie fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder sildenafil slot stuivenberg timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb