Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in blessuretijd naast PSV: 3-3

12 december 2004 14:25

Feyenoord is er niet in geslaagd echt terug te keren in de race om het landskampioenschap. Op spectaculaire wijze kwam de ploeg in blessuretijd nog wel naast PSV waardoor de spelers uiteindelijk wel konden leven met het gelijkspel.

Gullit had een verrassing in petto met een controlerend middenveld zonder Ghaly. Daarmee hoopte hij de slag op het middenveld aan te kunnen gaan. In de beginfase leek die keuze geen verkeerde. Verdedigend falen deed de strategische keuze echter teniet. het was opnieuw bij een vrije trap dat twee spelers volledig werden vrijgelaten en Cocu de 0-1 kon inkoppen.

Daardoor kreeg de ploeg een menatle dreun en had het het erg moeilijk in het vervolg van de eerste helft. Toen Farfan voorin opnieuw werd vrijgelaten bij een voorzet en de 0-2 kon inkoppen, leek het gedaan met Feyenoord.

Na een oorwassing van Gullit in de rust kwam er een ander Feyenoord in de tweede helft uit de startblokken. De ploeg ging opportunistisch voetballen en maakte het daarmee PSV moeilijk. Als nel viel de aansluitingstreffer toen Goor op de paal schoot en Kalou de rebound in kon koppen. De 1-3 via een counter leek opnieuw fataal voor Feyenoord.

Met enthousiasme en werklust kwam Feyenoord verrassend knap nog weer langszij. Eerst was het Ono en in blessuretijd nog Goor die profiteerden van concentratieverlies bij PSV en die de 3-3 binnen konden schieten. Op basis van de werklust in de tweede helft was dat zeker verdiend.

In de competitie schiet Feyenoord daar weinig mee op. Alleen mentaal was de gelijkmaker een behoorlijke opsteker. En daar moeten we het voorlopig maar mee doen.




Tags

goor gullit inkoppen werklust beginfase cocu concentratieverlies counter dreun farfan fataal ghaly kalou landskampioenschap langszij menatle nel ono oorwassing opsteker profiteerden rebound spectaculaire teniet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki