Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Geen contact met Arsenal over Dudek

6 oktober 2000 15:13

Verslaggever: RvN

Zowel Feyenoord als de zaakwaarnemer van Dudek laten tegen het Rotterdams Dagblad weten dat er geen enkele onderhandeling heeft plaatsgevonden tussen Arsenal en Feyenoord. De Poolse keeper is wel op de hoogte van interesse uit Londen. Dudek wordt volgens zijn zaakwaarnemer de laatste dagen platgebeld door zaakwaarnemers die een slaatje willen slaan uit een mogelijke transfer. Om die reden is zijn zaakwaarnemer De Zeeuw afgereisd naar Polen om Dudek de komende dagen bij te staan en te 'beschermen' tegen de opdringerige zaakwaarnemers. Dudek is momenteel bij het Poolse nationale elftal voor 2 interlands. Bij Feyenoord heeft zich nog geen club voor Dudek gemeld.

Meer op
Tags

dudek arsenal londen opdringerige platgebeld polen rotterdams slaatje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.755 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment