Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord houdt spanning erin: 2-1

5 december 2004 16:25

Feyenoord hield _zeer onnodig_ de spanning er de hele wedstrijd in tegen NEC. Uiteindelijk bleken Dirk Kuyt en Salomon Kalou weer beslissend door voor de doelpunten in de 2-1 zege te zorgen. Pas vijf minuten voor tijd kwam de beslissende treffer tot stand.

Feyenoord begon met een overwicht in het duel. Het gaf tegen een zwk NEC niets weg en creerde af en toe een ksn voorin. Na 18 minuten volgde de logische treffer. Kalou stelde Kuyt in staat de 1-0 te scoren.

Feyenoord ging er niet echt beter van voetballen. Tot een minuut of 40 gaf het echter nauwelijks iets weg. Toen ging het een paar keer goed mis. Het was in die fase ook dat NEC op gelijke hoogte kwam. Uit een afstandschot dat eigenlijk geen kans was schoot Edgar Baretto de bal van 30 meter schitterend in de kruising. Even later leek hij dat te herhalen, maar toen trof hij uit een vrije trap de lat.

In de tweede helft was het feyenoord dat in de persoon van Ghaly de lat trof. Dat was een van de spaarzame hoogtepunten in een vrij matige wedstrijd.

Feyenoord kon echter alnsog de drie punten in huis houden toen Denneboom slecht terugspeelde. Kalou kon hem opvangen en met zijn snelheid een paar verdedigerd afschudden en vijf minuten voor tijd de 2-1 binnenschieten.

Met het duel met PSV voor de boeg komt het goed uit dat Feyenoord niet weer onnodig puntverlies heeft geleden. Maar volgende week zal het uit een ander vaatje moeten tappen. Gelukkig lukt dat tegen PSV normaal gesproken vrij goed.
Tags

kalou kuyt afschudden afstandschot alnsog baretto binnenschieten boeg creerde denneboom ghaly herhalen hoogtepunten kruising ksn salomon spaarzame tappen terugspeelde vaatje verdedigerd zwk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.783 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zechiel zerrouki