Transparent
Inloggen
Sluiten

Weer geruchten over doodgewaande Premier 1 autoracing

4 december 2004 18:32

Verslaggever: K

Enkele jaren geleden waren er wilde plannen om de Formule 1 te gaan beconcurreren met Premier1 Grand Prix waarbij race-auto's de naam en logo van een voetbalclub hadden. Ook Feyenoord had zich aan de organisatie gecommit, er werd zelfs al uitgebreid gesproken over welke racer de wagen zou mogen besturen. Nadat de lancering van het initiatief enkele malen op de lange baan werd geschoven, gaf een woordvoerder tegen Feyenoord Netwerk aan dat ze spoedig met nieuws zouden komen. Dat was in januari dit jaar. Sindsdien hebben we niets meer van ze vernomen en zijn ze onbereikbaar.

Toch gaan er volgens de doorgaans goed ingevoerde racing site Pitpass.com weer geruchten over een revival. Binnen enkele weken zou er volgens de geruchten een persconferentie komen waarin diverse van de voetbalclubs zich opnieuw verbinden aan het initiatief.

Meer op




Tags

autoracing doodgewaande baan beconcurreren besturen gecommit grand lancering logo malen pitpass prix racer revival vernomen voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda