Transparent
Inloggen
Sluiten

Bod Celtic op IJslands duo afgewezen

4 december 2004 18:24 - Tribalfootball

Verslaggever: K

IJslandse media melden dat KR Reykjavik een bod van Celtic op het IJslandse duo Kjartan Henry Finnbogason (18) en Theodor Elmar Bjarnason (17) heeft afgewezen. De club zou de Schotten een tegenvoorstel hebben gedaan. In oktober bevestigde Feyenoord nog dat het tweetal op stage zou komen als onderdeel van een samenwerking in IJsland.

De 17-jarige Bjarnason kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten en was al twee keer eerder op stage bij Celtic. De 18-jarige aanvaller Finnbogason werkte eerder een stage af bij het Franse Bordeaux en zou volgens geruchten ook de interesse van Arsenal hebben getrokken. De aanvaller die inmiddels voor IJsland U21 uitkomt, zou 250.000 Britse pond moeten opbrengen. Bjarnason's contract loopt aan het einde van het seizoen af.

Meer op Tribalfootball




Tags

celtic bjarnason stage finnbogason ijsland ijslands ijslandse arsenal bordeaux elmar henry kjartan reykjavik tegenvoorstel theodor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki