Transparent
Inloggen
Sluiten

Cultuur en voetbal: 2 wedstrijden tussen Feyenoord en Porto?

4 oktober 2000 21:11

Verslaggever: RvN

Momenteel wordt er tussen de twee Europese Cultuur hoofdsteden van Eurpa in 2001, Rotterdam en Porto gepraat over de samenwerking en overeenkomsten tussen de twee steden. Onderdeel zal waarschijnlijk ook een koppeling worden tussen voetbal en cultuur (mede omdat er weinig overeenkomsten tussen de twee steden te vinden zijn ??). Een van de onderwerpen die op tafel ligt, is de mogelijkheid om Porto en Feyenoord in het kader van de Europese hoofdsteden van cultuur van 2001 twee wedstrijden tegen elkaar te laten spelen in beide steden. Rond deze wedstrijden zouden dan ook activiteiten worden georganiseerd om de invloed van en de band tussen de voetbalclub en de cultuur in de stad duidelijk te maken.

Meer op




Tags

porto steden hoofdsteden eurpa kader koppeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.467 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal geertruida giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda