FEYENOORD WINT THUIS VAN SCHALKE: 2-1

1 december 2004 22:40

Feyenoord heeft in een spannende wedstrijd Schalke'04 met 2-1 verslagen. Daarmee blijft Feyenoord het uitstekend doen in Europees verband. En passant deed het weer goede zaken voor de eigen UEFA ranking en de ranking van Nederland. Al snel leek het de verkeerde kant op te gaan toen bij een scrimmage voor de goal het wegwerken van Mtiliga niet voldoende was met hanke voorzich en die de 0-1 binnen kon werken. Feyenoord kwam echter nog voor rust op voorsprong. het was twee keer een bevlieging van Salomon Kalou die voor de ommekeer zorgde. Daarmee bekroonde Kalou zijn terugkeer in de basis.

In de tweede helft ging Schalke'04 voor de gelijkmaker. dat leverde ook Feyenoord in een boeiende strijd goede kansen op. Tot goals kwam het aan beide kanten niet meer, waardoor Feyenoord de punten in eigen huis hield.