Transparent
Inloggen
Sluiten

Kritiek op tv programma Feyenoord

1 oktober 2000 18:33

Verslaggever: RvN

De eerste uitzending van het eigen tv programma van Feyenoord bij SBS6 is vooralsnog niet al te positief ontvangen bij de fans en in de media. De kritiek spitste zich met name toe op het feit dat het nogal saai was en vrij weinig te bieden had. Vooral de kennismaking met de nieuwe aanwinst Elmander werd wel als heel positief ervaren door veel fans. 'De televisieversie van de Feyenoordkrant' zou in de volgende edities meer van de sterke punten van de printeditie van de Feyenoordkrant (o.a. actualiteit en reacties van Feyenoorders op actuele gebeurtenissen) moeten overnemen om succesvol te worden. De kranteneditie wordt in de voetbalwereld als een absolute hit gezien.

Het tv programma had opvallend veel weg van het eigen Ajax programma dat na een half jaar tijd ter ziele ging een paar jaar geleden bij Veronica.

Meer op
Tags

feyenoordkrant actualiteit actuele elmander hit kennismaking kranteneditie printeditie spitste televisieversie uitzending veronica ziele

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.783 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki