Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: logisch dat de pleuris uitbrak

26 november 2004 22:54

Verslaggever: K

Ruud Gullit was niet verbaasd over al het rumoer na de nederlaag van Feyenoord tegen FC Groningen. Daar werkte hij zelf aan mee. "Ik raak er niet van in paniek. Maar het is logisch dat de pleuris uitbreekt na een thuisnederlaag tegen FC Groningen. het zou slecht zijn als dat niet gebeurt en als iedereen aangeeft dat het jammer is en weer overgaat tot de orde van de dag" zo liet hij weten in het programma Voetbal Insite. Volgens Gullit heeft de groep een goede week achter de rug en verwacht hij tegen Heerenveen beter. Gullit liet weten zichzelf niet zoveel te verwijten, aangezien hij het zag aankomen en benoemd had. Had hij dat laatste niet gedaan dan had hij zichzelf wat kunnen verwijten. Nu had hij de groep er uitgebreid voor gewaarschuwd.

Meer op




Tags

gullit pleuris groningen uitbrak gewaarschuwd heerenveen insite overgaat paniek rumoer thuisnederlaag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.334 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez gravenberch hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda