Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord blameert zich tegen Groningen: 1-2

21 november 2004 16:25

Feyenoord heeft vanmiddag enorm slechte zaken gedaan door in de eigen Kuip met 1-2 van FC Groningen te verliezen.

Ondanks het feit dat Feyenoord absoluut de betere ploeg was gedurende de eerste helft, werd deze afgesloten met een 1-1 gelijke stand. Na ruim twintig minuten kwam de FC namelijk op voorsprong via Erik Nevland. Door slecht ingrijpen van de verdediging en een matig optreden van Babos op een schot van Van Gessel, kon de aanvaller het afmaken.

Daarna was het weer Feyenoord dat de klok sloeg, maar helaas voor de Rotterdammers werd er slechts ??n doelpunt gemaakt voor rust. Een prima actie van Kalou werd prima afgemaakt door Dirk Kuyt, die zich sterk vrij had gelopen. Helaas kwam het echter niet meer tot de 2-1. Meer slecht nieuws was dat verdediger Saidi zich met een blessure moest laten vervangen. Loovens was zijn vervanger.

In de tweede helft liep Feyenoord vervolgens in de messen. FC Groninger Nevland maakte de 1-2 op een voorzet van ex-Feyenoorder Pinas. De bal ging binnen via de rug van Van Gessel. En daarmee werd het alleen maar lastiger. Een vrije trap van Buffel en een goede kans van Lazovic vonden het net niet, evenals een enkele kans van de counterende Groningers.

[later meer]




Tags

groningen blameert gessel nevland babos buffel counterende groninger groningers kalou kuip kuyt lazovic loovens messen pinas saidi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.451 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda