Transparent
Inloggen
Sluiten

Live duels Top drie niet op het open net

18 november 2004 23:37

Verslaggever: RvN

Naar aanleiding van berichtgeving in diverse media over de uitzendrechten die momenteel te koop zijn van de eredivisiebeelden, bestaat er bij fans nogal wat onduidelijkheid over de live tv-uitzendingen. De rechten op het uitzenden van de live duels van de Top drie behelst een apart pakket en zal terechtkomen bij een betaalzender. Een ander pakket behelst live-uitzendingen op vrijdagavond van competitiewedstrijden welke op het open net zal komen, dit betreft echter duels buiten de traditionele top 3 Ajax, Feyenoord en PSV om. De clubs krijgen vanaf middernacht na de wedstrijd de rechten weer terug om zelf zelf te exploiteren.

Meer op




Tags

pakket betaalzender eredivisiebeelden onduidelijkheid terechtkomen uitzendrechten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave