Transparent
Inloggen
Sluiten

Bahia ontkent aantijgingen

18 november 2004 21:48 - O Dia online

Verslaggever: K

Zoals eerder gemeld is de Braziliaanse club Flamengo bezig met een poging het contract van Andre Bahia te laten ontbinden en hem een boete op te leggen omdat hij tegen de afspraken en contractvoorwaarden in bij Feyenoord tekende en het shirt van de Rotterdamse club droeg. De verdediger zelf ontkent dat Flamengo niet op de hoogte was, volgens hem had hij er toestemming van de club voor. Bahia was buiten de selectie geplaatst, maar werd deze week weer opgeroepen ter voorbereiding op het duel tegen Botafogo vanwege personele problemen bij het eerste elftal. Hij zou inmiddels bij de club de bijnaam 911 hebben gekregen naar het alarmnummer. Zijn vader overtuigde hem uiteindelijk om ondanks de stappen die het management tegen hem heeft genomen toch in actie te zullen komen, voor de club in deze moeilijke tijden om te helpen degradatie te voorkomen.

Meer op O Dia online




Tags

bahia aantijgingen flamengo alarmnummer botafogo contractvoorwaarden degradatie poging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda