Transparent
Inloggen
Sluiten

?Dudek heeft geen haast met contractverlenging?

28 september 2000 15:43 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Feyenoord keeper Dudek laat in het Rotterdams Dagblad weten absoluut geen haast te hebben met zijn contractverlenging. Hoewel zijn contract nog tot 2003 duurt is Feyenoord als sinds het begin van 2000 bezig om de keeper zijn contract te laten verlengen. ?Als ik ergens een hekel aan heb, is het dat mijn hele zaak op straat ligt. Ik ga ook niemand vertellen hoe lang het nog duurt voordat ik mijn handtekening zet. Dat kan over drie weken gebeuren, maar het kan ook over drie maanden zijn.? aldus Dudek in het RD. ?Voor mij speelt die hele toestand rond mijn contract en een nieuw contract niet zo. Ik begrijp niet waarom men zich druk maakt.?

Dudek leek in de zomer naar Manchester United te vertrekken. DE Britse club koos uiteindelijk om duistere redenen voor de veel duurderde Fransman Barthez. ?Transfers die te vroeg in de publiciteit komen, gaan meestal niet door? aldus Dudek. Tussenpersonen zouden daarin een grote rol gespeeld hebben. Voor het gehele verhaal, zie R.D.

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

dudek haast barthez duistere duurderde fransman publiciteit rotterdams toestand tussenpersonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda