Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord speelt gelijk in Hongarije: 1-1

4 november 2004 22:47

In Boedapest heeft Feyenoord een zwaarbevochten punt behaald tegen het Hongaarse Feren?varos. Na een uur spelen schoot Salomon Kalou de gelijkmaker binnen.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. De ploeg had het duel direct onder controle en zocht de aanval. Na een kwartier was Kuyt dichtbij de eerste goal.

Toch waren het de Hongaren die op voorsprong kwamen. Een vrije trap van T?zs?r werd licht geraakt en daardoor van richting veranderd. Doelman Babos was door kansloos. Voor rus leek het nog erger te worden. Bosschaart haalde Bajevski neer, maar Feyenoord kwam goed weg. De scheidsrechter onthield de Hongaren een penalty.

Feyenoord had moeite weer terug te komen in de wedstrijd en het duel onder controle te krijgen. Het kon gelukkig weer rekenen op het topscorers duo. Na een een-twee met Kuyt verzilverde Kalou de kans voor 1-1.

In de laatste 20 minuten was er een ware stormloop van de Hongaren op de verdediging van Feyenoord. Het was in het veld, aan de kant en op de tribunes flink zeten, maar Feyenoord wist de 1-1 uit het vuur te slepen.

Daarmee keert Feyenoord met een goede uitgangspositie in de poule terug naar Rotterdam.




Tags

hongaren hongarije kalou kuyt babos bajevski boedapest bosschaart feren hongaarse rus salomon stormloop topscorers uitgangspositie varos vuur zeten zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg