Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: enige speler die met goed gevoel naar huis gaat

31 oktober 2004 23:26

Dirk Kuyt was uiteraard erg teleurgesteld na de ruime nederlaag in Alkmaar. "Toch ga ik met een goed gevoel naar huis. Ik denk dat de mensen me dat niet kwalijk nemen" aldus Kuyt verwijzend naar het feit dat hij zaterdag vader was geworden.

"Naar mijn gevoel was het een strafschop. Ik doe er alles aan om op het doel te schieten. Ik werd uit balans gebracht en toen ik alsnog wilde schieten werd ik naar mijn gevoel nog onderuit getrokken. Ik wil de beelden daarvoor graag nog eens terugzien" aldus Kuyt over de vermeende penalty. Dat was volgens de spits de keerzijde in de wedstrijd. "Daarbij was de scheidsrechter erg makkelijk in het trekken van rode kaarten. De kaart voor Song was terecht. Maar voor Pascal had hij iets meer begrip moeten tonen. Hij had drie keer gevraagd de bal uit te schieten. Daar kan ik me erg kwaad om maken.Kromkamp zei dat hij het niet gezien had, maar Pascal vroeg het drie keer, het is toch een blessure aan het hoofd. Volgens de regels is het rood, maar goed."

"We zijn zeker niet weggespeeld. Volgens mij hebben we goed gevoetbald. We kregen in ieder geval de beste kansen. Maar Timmer heeft vandaag erg goed gekeept."




Tags

kuyt pascal alkmaar keerzijde kromkamp song terugzien timmer verwijzend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda