Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: Feyenoord moet leren op het juiste moment te scoren

31 oktober 2004 23:12

Verslaggever: K

Ruud Gullit ging tijdens Studio Voetbal in op het eerste kwart van het seizoen. De coach liet weten blij te zijn met het feit dat Feyenoord week in week uit zoveel kansen weet te creeren. Het mankeert volgens Gullit alleen nog aan het scoren op he juiste moment. Volgens Gullit zit dat er bij deze ploeg nog niet in en hebben ze nog teveel kansen nodig om te scoren.

Verdedigend moet de ploeg nog stabieler worden. De afspraken worden verdedigend nog al eens niet uitgevoerd. Als de ploeg verzekerd is van een verdediging waar het altijd van op aan kan, wordt het volgens Gullit voor middenveld en aanval ook gemakkelijker.

Meer op
Tags

gullit gemakkelijker mankeert uitgevoerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner vente willykment zirkzee