Transparent
Inloggen
Sluiten

Foto op Feyenoord.nl kost Andre Bahia basisplaats

29 oktober 2004 07:50

Verslaggever: K

De foto op Feyenoord.nl van Andre Bahia gehuld in Feyenoord shirt tekenend voor zijn nieuwe contract, lijkt de Braziliaanse verdediger duur komen te staan. De speler had alleen toestemming gehad om voor een medische keuring naar Rotterdam af te reizen. Het afronden van de onderhandelingen zou pas in december gebeuren. Meetrainen en zich in het shirt van Feyenoord hullen zou contractueel niet toegestaan zijn. Door de foto werd het bestuur van de club gewezen op het feit dat het contract al getekend was en hij daadwerkelijk het shirt van Feyenoord al aan had.

Bij terugkomst donderdag moest hij zich verantwoorden bij de club, zo melden diverse Braziliaanse media. Hij kreeg uiteindelijk te horen dat hij zijn basisplaats kwijt is. Alleen indien de club hem echt nodig heeft, zal de coach nog een beroep op hem doen. Omdat hij toch weg gaat, wordt gevreesd dat hij niet meer alles zal geven voor zijn oude club en geen risico's meer zal nemen. De rode kaart afgelopen weekend versterkte dat gevoel alleen maar.

Meer op




Tags

foto bahia afronden beroep bestuur gehuld gevreesd hullen keuring verantwoorden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda