Transparent
Inloggen
Sluiten

Belgische bond steunt Goor niet; middenvelder trekt beroep in

28 oktober 2004 23:09 - VRT Teletekst

Verslaggever: K

Tot grote teleurstelling van Bart Goor heeft de Belgische bond Bart Goor vandaag laten weten hem niet te steunen in zijn mogelijke beroep tegen de straf van 5 WK duels schorsing voor het spugen naar de tegenstander in de interland tegen Spanje. Omdat de bond vind dat hij en Deflandre zich niet netjes hebben gedragen en zij geen strafvermindering verwachten willen zij niet in beroep gaan. Daarbij vond de bond een beroep te duur. Daarom besloot de teleurgestelde Goor ook maar af te zien van een beroep. De Belgische bond zal de boete van 6500 euro wel betalen voor Goor. De bondscoach liet doorschemeren wel aan de kant van Goor te staan.

Goor: "Als een mens ontgoocheld is, kan hij beter niks zeggen. Maar ik voel me wel voor een stukje in de steek gelaten. Ik zou wel eens willen zien wat de mensen van het Uitvoerend Comit? zouden doen als ze in deze situatie zaten."

Meer op VRT Teletekst




Tags

goor beroep steunt comit deflandre ontgoocheld spugen strafvermindering teleurgestelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda