Transparent
Inloggen
Sluiten

Goor: ondanks goals heel slecht in de wedstrijd

24 oktober 2004 19:23

Bart Goor was de belangrijkste man tegen RKC met twee goals en een hoekschop waaruit een andere goal viel. "Het was nuttig en heel efficient" aldus Goor. "Maar ik zat heel slecht in de wedstrijd.. Ik had hele zware benen. Daar hadden meer spelers last van na een zware periode met veel wedstrijden in korte tijd. Tegen Hearts was het ook nog eens een fysieke wedstrijd. Dan moet je toch herstellen. Dit ritme moet op een gegeven moment normaal worden."

"We hebben teveel kansen en ruimte weggeven. Daardoor hadden ze veel balbezit. In de tweede helft was het beter, kwamen we meer aan voetballen toe. Uiteindelijk ga je toch met 4-0 naar huis, dat is gewoon goed. Kenmerkend aan het Feyenoord van nu is dat het enorm efficient is. We spelen niet altijd het beste voetbal, maar winnen wel."




Tags

goor hearts kenmerkend nuttig rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda