Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: vandaag hele belangrijke stap in ontwikkeling Feyenoord

24 oktober 2004 19:15

Volgens Feyenoord coach Ruud Gullit heeft Feyenoord zondag een hele belangrijke stap gezet in de ontwikkeling naar een topteam. "Van te voren was al duidelijk dat de ploeg het erg zwaar had. De vermoeidheid was groot bij veel spelers. Dan is het goed om te zien hoe je dan toch wint. We begonnen goed, maar de vermoeidheid sloop er vervolgens in. We gaven vervolgens teveel mogelijkheden en kansen weg. Dan blijft het qua score nog goed. In de tweede helft zetten we het vervolgens recht. De vermoeidheid bleef, maar we gaven geen kansen meer weg. De wissels maken uiteindelijk het verschil."

"Ik ken het van mijn eigen tijd. Als je zo vermoeid bent, kan je niet goed spelen. Dan gaat het erom hoe slim je daar mee omgaat. Dat is echt niet makkelijk als het hoofd wel wil maar de benen niet meer. Sommigen zaten er echt helemaal doorheen."




Tags

gullit sloop topteam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda