Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA Cup scheidsrechter Nielsen geeft fout toe

23 oktober 2004 12:13 - Daily Record

Verslaggever: K

Na verbale uitlatingen van Hearts kant in diens richting (de coach van Hearts noemde hem onder andere incompetent en vond enkele beslissingen de slechtste die hij ooit in Europa gezien had) gaf scheidsrechter Nielsen een van zijn fouten toe. Na terugkijken van de band vrijdagmorgen voor het ontbijt, bleek volgens Poulsen dat hij de goal van Hearts niet had mogen afkeuren wegens buitenspel. "Ik kan alleen zeggen dat we boos zijn op onszelf vanwege zo'n fout. Ik zal echter geen sorry zeggen vanwege de manier waarop de vierde official vanaf de bank van Hearts werd bejegend. Als de goal was toegekend had het de wedstrijd misschien veranderd."

Poulsen ontkende echter volledig de aantijgingen dat hij ook bij de goal van Feyenoord in de fout was gegaan. "Er was geen sprake van buitenspel. Dit is de manier zoals de UEFA het ons geleerd heeft en het is duidelijk een goal."

Meer op Daily Record




Tags

hearts nielsen uefa poulsen aantijgingen afkeuren incompetent ontbijt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki