Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt blijft gaan voor Feyenoord

17 oktober 2004 16:03

Dirk Kuyt werd mede vanwege zijn goal opnieuw uitgeroepen tot Man of the Match door de kijkers van Canal+. Na de interland weken kon hij weer voluit gaan voor Feyenoord. In de slotfase wisselde Gullit hem of hem wat rust te geven. "Ik had genoeg tijd om te herstellen na de interland tegen Finland. Gullit heeft met alleen een beetje laten uitlopen 2 dagen na de interland. Dan kan je wel weer alles geven. De pijn komt pas na de wedstrijd."

"Ze zeggen dat ik rustiger moet worden en ik denk dat ze daarin wel gelijk hebben. Ik probeer het wel, maar dat is de aard van het beestje. Met meer rust heb je ook meer overzicht voor de goal."




Tags

kuyt gullit canal finland match uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.541 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer