Profiteert Feyenoord zondag? Verlies Ajax; PSV gestaakt

16 oktober 2004 22:27

Verslaggever: K

Feyenoord kan zondag tegen Roda JC in ieder geval tijdelijk profiteren van de gebeurtenissen in de Nederlandse competitie van zaterdag. Definitief is het puntverlies van Ajax dat op eigen veld met 1-3 verloor van Heerenveen. Daardoor kan Feyenoord Ajax op vier punten achterstand zetten. Bij een overwinning met vier doelpunten verschil pakt Feyenoord zelfs weer de kop van de ranglijst omdat het duel van PSV bij ADO Den Haag gestaakt werd. Bij een 0-2 stand voor PSV na 80 minuten beeindigde Temmink definitief het duel wegens spreekkoren van de ADO Den Haag aanhang. Wat er met het duel gaat gebeuren is nog onduidelijk, volgens Kesler zijn er drie opties: 0-2 wordt eindstand, resterende 10 minuten moeten worden uitgespeeld, of het hele duel zal moeten worden overgespeeld.