Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans spreken uitslag enquete De Hond tegen

3 oktober 2004 18:19

Verslaggever: RvN

Vandaag is de Feyenoord Netwerk poll gee?ndigd waarin om een oordeel werd gevraagd over het plan van de KNVB en de ECV om play-offs te spelen. Een uitgebreide enquete van het bureau van Maurice de Hond wees eerder aan dat de meeste voetbalfans enthousiast zijn over het plan. Polls op Soccer Netwerk wijzen echter een geheel andere mening van de voetbalfans uit. Het plan werd massaal afgewezen door de Feyenoord fans. 77,2% van de Feyenoord fans die meestemden ziet het plan niet zitten (57,7% wil geen veranderingen, 19,3% vindt dat het programma dan te druk wordt), 22,8% is wel voorstander (waarvan 16,5% vanwege de spanning en 6,3% vanwege de extra financien).

Vergelijkbare polls op Ajax Netwerk (84% tegen) en PSV-Netwerk (91,5%) leverden een nog negatiever beeld op voor wat betreft de gevoelens omtrent de nieuwe competitie-opzet: de actieve supporters zitten volgens deze uitslagen duidelijk niet op de veranderingen zoals ze zijn voorgesteld te wachten.

Meer op




Tags

enquete hond polls voetbalfans ecv gee knvb maurice meestemden ndigd poll vergelijkbare voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda