Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: jongens laten zien dat er geen A en B team is

30 september 2004 22:29

Feyenoord coach Ruud Gullit was na de afloop wel tevreden met de prestatie van Feyenoord. "We hebben verdiend gewonnen. We hebben 6 100% kansen gecreerd en dan reken ik nog niet eens alle mogelijkheden uit. Die hadden we beter uit moeten spelen. Dan kan je kritisch zijn, maar we winnen gewoon met 4-1. En we hebben niet veel mogelijkheden weggegeven. We lieten ze op sommige momenten komen om meer ruimte te creeren. Alleen is het ongelofelijk hoe er op een bepaald moment twee spelers in het centrum vrijkomen, dat mag absoluut niet. Dat moet je voorkomen."

Gevraagd naar Kalou gaf hij met glunderende ogen aan dat dat een heerlijke speler is. Maar hij voegde er direct aan toe dat hij ook Buffel en Smolarek uitstekend heeft zien invallen. "De spelers hebben laten zien dat er geen A en B team is bij Feyenoord" aldus Gullit over het niveau van zijn reserves.




Tags

gullit buffel gecreerd glunderende kalou reserves smolarek voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment