Transparent
Inloggen
Sluiten

Wotte: Buffel onmisbaar

24 september 2004 19:12

Verslaggever: K

In de Belgische krant Het Nieuwsblad heeft Mark Wotte gereageerd op de onrust die in Belgische media ontstond rond Buffel na uitlatingen van de Feyenoord aanvaller en van met name zijn zaakwaarnemer. "Op dit moment is hij onmisbaar voor Feyenoord. We beschikken nu over een uitgebalanceerd team. Zonder Buffel worden we zwakker. Pas na 10, 15 wedstrijden wil ik een evaluatie maken, maar Thomas moet nu wel laten zien dat hij een basisspeler is." Wotte liet al eerder weten dat het aanbod van Feyenoord tot contractverlenging nog steeds openstaat en Feyenoord heel graag een nieuw contract zou overeenkomen met de Belgische aanvaller.

"Spelen in de Amstel Cup was geen vernedering voor Thomas. Het is trouwens in overleg met hem beslist. Iedereen gunt Thomas een basisplaats. Maar de stormachtige ontwikkeling van Kalou, die in de vorm van zijn leven zit, houdt hem op de bank. Dat is het logische gevolg van een de concurrentie. Thomas heeft vorig jaar trouwens zelf gevraagd om de concurrentie te verhogen."

Meer: Het Nieuwsblad

Meer op




Tags

buffel wotte onmisbaar nieuwsblad amstel kalou overeenkomen uitgebalanceerd verhogen vernedering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki