Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoorders woensdag om 11:00 uur tegen Italie

11 september 2000 23:00

Verslaggever: RvN

De spanning lijkt met het uur te stijgen in Australie bij de Feyenoorders Emerton en Laybutt. Beide spelers zullen aanstaande woensdag, in tegenstelling tot eerdere berichten om 11.00 AM (zie programma!) in de basis van Australie staan in de wedstrijd tegen Italie. Er waren zoveel aanvragen voor een kaartje dat de Australische bond het stadion een aantal keer had kunnen uitverkopen. Australie werd lange tijd gezien als een van de kanshebbers voor een medaille. Het Australische team heeft echter zoveel uitvallers door blessures dat een medaille behalen een moeilijke opgave zal worden. De druk voor het Australische team is door de verwachtingen van het thuisland echter enorm. Al de hoop is gezet op de Australiers die in de buitenlandse competities spelen.

Meer op




Tags

australie australische medaille australiers emerton kaartje laybutt opgave thuisland uitverkopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda