Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: harde woorden in de kleedkamer

19 september 2004 16:32

Dirk Kuyt liet na afloop tegen Radio Rijnmond weten dat Feyenoord coach Ruud Gullit in de kleedkamer woest was. "En dat is terecht. Verliezen kan, maar niet de manier waarop" aldus Kuyt over de woorden van Gullit. "De rest van wat Gullit zei is niet voor de radio bestemd. En er mogen ook wel harde woorden vallen. Als je zo verliest voor eigen publiek ook nog. Dan hoort de trainer dat ook te zeggen."

"Ik ben er doodziek van. We hebben de eerste helft niet laten zien wat we hadden moeten laten zien. De tweede helft wordt het dan alles of niets en dan krijg je dat soort voetbal. Dit was een dramawedstrijd. We wisten dat Utrecht een stugge ploeg was. Dan moet je vol aan de bak. En als je dat dan niet doet of half zeg maar, dan kom je jezelf tegen."

"We moesten in de tweede helft alles of niets gaan spelen. Dat deden we niet echt als team. We werden eigenlijk geen enkele keer gevaarlijk. Zij waren misschien via de counter nog gevaarlijker. We hadden wel meer druk. Dat oogt misschien gevaarlijk maar we creerden geen kansen."

"Ik was topfit. Het was goed dat de coach me na een drukke periode donderdag rust gaf. Ik baal er alleen van dat ik de trainer niet terugbetaald heb voor de rust die hij mij gegeven heeft."




Tags

kuyt gullit bestemd counter creerden dramawedstrijd oogt rijnmond terugbetaald topfit utrecht woest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg