Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: Boschker voorkwam monsteruitslag

12 september 2004 17:16

Ruud Gullit vond dat zijn elftal het vandaag professioneel uitgespeeld had. "Ze kwamen niet om te voetballen. Dan moet je geduld hebben. Dat hebben we bij vlagen goed gedaan. je moet dan heel attent blijven en zakelijk blijven spelen. Dan komt die kans vanzelf wel. Wij moeten ons concenteren om geduld te hebben. Daar zit een filosofie achter, dat doe je om niet in de counter te lopen. Zehebben geen kans gecreeerd. Door even onoplettendheid kwamen ze toch voor, dat kan gebeuren. Als je dan je geduld behoud dan win je de wedstrijd gewoon."

Gullit telde in het duel minimaal tien open kansen. "Het was aan sander Boschker te danken dat het in de eerste helft niet al klaargeweest was. Hij zorgde voor ongelofelijke reddingen. Dankzij hem werd het geen monsteruitslag."

De coach baalde er een beetje van dat hij zoveel spelers anderhalve week was kwijtgeweest vanwege interlandverplichtingen en hij niet verder kon bouwen aan zijn elftal. "Dat is vervelend, maar aan de andere kant doen ze zo wel belangrijke ervaring op die ons op de lange termijn kan helpen."




Tags

gullit boschker monsteruitslag voorkwam attent baalde concenteren counter danken klaargeweest kwijtgeweest onoplettendheid telde vlagen zehebben

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat twente voortzetten wehave yoda