Kalou schiet Feyenoord naar 3-1 zege

12 september 2004 16:22

Feyenoord heeft na het puntverlies in de vorige wedstrijd zich weer hersteld en won overtuigend met 3-1 van FC Twente in de eigen Kuip. Zonder de angels N'Kufo en Cziommer had Feyenoord relatief weinig moeite met FC Twente. Feyenoord begon uitstekend en kreeg een reeks kansen en hoekschoppen. De eerste hoekschop van de tegenstander in de 38ste minuut was echter direct raak, Zomer kon de 0-1 binnenkoppen. Feyenoord raakte niet van streek en kwam nog voor rust alweer op gelijke hoogte. Op de rand van het strafschopgebied kon Ono de bal in de hoek binnenschuiven. Het was Boschker die FC Twente in de eerste helft op de been had gehouden met een reeks goede reddingen. Na rust was het Salomon Kalou die voor Feyenoord de overwinning binnenhaalde. Eerst rondde hij zelf een solo waarbij hij diverse spelers aftroefde, goed af. Een kwartier voor tijd schoof hij op identieke wijze als Ono de bal laag in de hoek voor de 3-1. Daarmee was Feyenoord van de terechte overwinning verzekerd.

Bekijk hieronder de link naar het scorebord voor een verslag van minuut tot minuut.