Transparent
Inloggen
Sluiten

"Feyenoord wil IJslanders op stage"

7 september 2004 18:38 - Evening Times

Verslaggever: K

Volgens KR Reykjavik directeur Siggi Helgasson zou Feyenoord het IJslandse duo Bjarnason en Finnbogason graag voor een stage naar Rotterdam laten komen. Hij zei dat naar aanleiding van het verzoek van Celtic om het tweetal naar Schotland te laten komen voor een stage. De club stond dat toe maar waarschuwde daarbij dat ook Feyenoord en enkele andere clubs de spelers graag willen zien.

De 17-jarige Bjarnason kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten en was al twee keer eerder op stage bij Celtic. De 18-jarige aanvaller Finnbogason werkte eerder een stage af bij het Franse Bordeaux en zou volgens geruchten ook de interesse van Arsenal hebben getrokken. De aanvaller die inmiddels voor IJsland U21 uitkomt, zou 250.000 Britse pond moeten opbrengen. Bjarnason's contract loopt aan het einde van het seizoen af.

Meer op Evening Times
Tags

stage bjarnason celtic finnbogason ijslanders arsenal bordeaux helgasson ijsland ijslandse reykjavik schotland siggi waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.603 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment