Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] LURLING NIET OP HUURBASIS NAAR VITESSE

1 september 2004 00:03

Verslaggever: K

Feyenoord.nl meldt dat de club Anthony Lurling voor de rest van het seizoen heeft verhuurd. Vitesse heeft daarbij geen optie tot koop bedongen. Feyenoord kwam eerder op de dag al de directe verkoop van Peter van den Berg overeen met Vitesse. Lurling volgt zijn ploeggenoot dus.

Lurling is net als Van den Berg en Jean Carlos Donde van de spelerslijst geschrapt en daarmee niet meer beschikbaar voor de favoriete opstelling. Fans die een van de spelers daarin hadden opgenomen zullen een lege plek aantreffen en deze moeten opvullen om de opstelling weer geldig te laten zijn en mee te laten doen voor de ideale opstelling.

UPDATE: Feyenoord.nl meldt zojuist dat de overgang van Anthony Lurling op huurbasis naar Vitesse is afgeketst. Vitesse beschikte niet over de financi?le middelen om Lurling ??n seizoen te huren van Feyenoord. Lurling traint vanaf vandaag weer mee met de selectie.

Meer op




Tags

lurling vitesse anthony berg aantreffen beschikte carlos donde opvullen spelerslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda