Opnieuw geen zege in Gelredome: 1-1

29 augustus 2004 14:23

Feyenoord heeft in het derde competitieduel het eerste puntverlies van het seizoen geleden. Opnieuw bleek het Gelredome een onneembare vesting en wist Feyenoord er niet te winnen. Na een mindere wedstrijd van Feyenoord werd het een 1-1 gelijkspel.

Feyenoord kwam in de 23ste minuut op voorsprong nadat de uitblinkende Saidi een corner goed in de verre hoek doorkopte.

Naarmate de wedstrijd vorderde drukte Vitesse Feyenoord meer terug en ging het strijdlustig voor de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk zeven minuten voor tijd via een doelpunt van Knopper. In de tweede helft kwamen de aanvallers Kuyt en Kalou er totaal niet aan te pas en werd er geen uitgespeelde kans meer gecreerd. Daardoor mag het gelijkspel wel als verdiend beschouwd worden.

Bekijk het uitstekende wedstrijdverslag van minuut tot minuut door JRC via de link hieronder naar het scorebord.