Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Feyenoord wilde Silvinho; maar krijgt Portugees op proef

25 augustus 2004 08:06

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord zijn zinnen had gezet op het aantrekken van de Braziliaanse verdediger Silvinho van Barcelona. Dat was dus de gewenste Braziliaan van een club uit de G14. Barcelona kon echter geen uitsluitsel geven of het hem wilde laten gaan, waardoor Feyenoord met het oog op de transferdeadline van 31 augustus de interesse moest gaan verleggen. Volgens het Algemeen Dagblad komt de Portugees Bruno Basto van Bordeaux nu op proef. Na vier jaar in de basis heeft hij daar nu zijn basisplaats verloren. De voormalig speler van Benfica heeft nog een contract tot 2007. De 26-jarige verdediger kan zowel als linksback als als linker centrale verdediger uit de voeten.

Profiel Basto: klik hier
L'Equipe
Sports.fr

Meer op




Tags

portugees silvinho barcelona basto benfica bordeaux braziliaan equipe transferdeadline verleggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki