Transparent
Inloggen
Sluiten

Vervangt Feyenoord satellietclub America-MG voor topclub Cruzeiro?

21 augustus 2004 11:35

Verslaggever: K

De redenen om het samenwerkingsverband van America-MG te beeindigen en een samenwerking aan te gaan met een Braziliaanse club op het hoogste niveau werden deze maand al besproken op het Feyenoord Forum door Telcontar. Afgaande op berichten in de Braziliaanse media lijkt het daar ook van te gaan komen. Volgens het Braziliaanse sportpersbureau Lance is de voorzitter van Cruzeiro naar Europa gereisd om een aantal zaken af te handelen. Een daarvan zouden besprekingen met Feyenoord zijn over een samenwerkingsverband. Feyenoord zou de mogelijkheden onderzoeken om het samenwerkingsverband met America-MG (dat tot nu toe weinig succes opleverde) te beeindigen en afspraken te maken met Cruzeiro.

De Braziliaanse topclub aast al langer op een samenwerking met Europese clubs en trachtte daarvoor eerder Ajax al te interesseren. Cruzeiro lijkt een stabiele partner te willen hebben die jaarlijks een bijdrage levert zodat de club beter verzekerd is van continuiteit. Althans zo gingen eerdere berichten rond Cruzeiro. De club staat bekend voor het afleveren van een reeks van talenten. Feyenoord trok onlangs Magrao aan vanuit de jeugdopleiding van de club.

Meer op
Tags

cruzeiro samenwerkingsverband satellietclub afleveren gereisd interesseren lance magrao sportpersbureau telcontar trachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.783 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki