Transparent
Inloggen
Sluiten

Buffel wil gesprek met Gullit; gaat voorlopig niet op contractaanbod in

17 augustus 2004 11:08

Verslaggever: K

Tegenover BN De Stem liet Buffel weten enigszins geschrokken te zijn over zijn wissel in de rust tegen De Graafschap en de manier waarop Gullit na afloop over hem sprak. "Zo erg is het nu ook weer niet. Toch wil ik eens praten met Gullit. Ik kan kritiek verdragen, maar ik moet er wel iets mee kunnen doen. Hij mag me niet aanvallen en dan zomaar laten vallen. Ik wil niet op mijn lauweren rusten, ik besef dat ik nog veel kan verbeteren.?

De aanvaller gaf aan van Feyenoord een aanbieding ontvangen te hebben voor het openbreken en verlengen van zijn contract waarbij hij vast het nr 10 zou krijgen. Voolopig wil hij zich echter op zijn spel concentreren en nog niet ingaan op het aanbod.

De aanvaller sprak tenslotte zijn onbegrip uit over de woorden van Uilenberg. ?Dat was niet prettig om te lezen. Ik begrijp totaal niet waarover ze het hebben. Ik ben helemaal geen speler die zich constant laat vallen. Ik heb vorig seizoen geen enkele ?Schwalbe? gemaakt. Maar intussen krijg ik wel een slechte naam."

Lees het gehele interview in BN De Stem

Meer op




Tags

gullit buffel contractaanbod graafschap lauweren onbegrip schwalbe uilenberg verdragen voolopig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb