FEYENOORD KOPLOPER DOOR MONSTERZEGE

15 augustus 2004 16:22

Feyenoord heeft na de eerste competitieronde direct de koppositie van de eredivisieranglijst gepakt. In de eigen Kuip begon Feyenoord de competitie met een monsterzege van 6-1 op De Graafschap. De promovendus had nauwelijks iets in te brengen tegen een oppermachtig Feyenoord. Alleen op slag van rust wist de ploeg via een vrije trap nog de 2-1 tegen te scoren. Feyenoord kon zichzelf eigenlijk alleen verwijten dat het niet nog verder uitliep dan de 6-1. Daarvoor kreeg de ploeg genoeg goede kansen. De doelpunten kwamen uiteindelijk op naam van Kuyt (3), Castelen (2) en invaller Kalou.

Bekijk voor een verslag van minuut-tot-minuut van de wedstrijd en de goals hieronder de link naar het scorebord.