Feyenoord wint met 0-3 van SVVSMC (fotoreportages)

10 augustus 2004 18:59

Verslaggever: K

Feyenoord heeft het laatste oefenduel in de voorbereiding tegen de amateurs van SVVSMC met 3-0 gewonnen. Het was een van de matigste duels van de voorbereiding. De Braziliaanse verdediger Mathues speelde bij Feyenoord mee, maar de stagiair kreeg verdedigend maar weinig te doen. Lazovic (2x) en Kalou waren de doelpuntenmakers voor de Rotterdammers.

Fotoreportages:
10 in de Kuip
Feyenoord HVH
Ego2.nl::Feyenoord Foto Fansite

In de eerste 10 minuten kreeg Feyenoord al vier grote kansen voor Goor, Magrao en twee keer Smolarek. Tot een doelpunt kwam het nog niet. Verdedigend zijn ze niet in de problemen geweest.

Na een kwartier werd Feyenoord slordiger. In de 23ste minuut waren de amateurs zowaar dichtbij een doelpunt. In reactie daarop schoot Buffel een bal op de lat boven de keeper van SVVSMC.

Het bleef lang 0-0, maar uiteindelijk wist Danko Lazovic in de 37ste minuut de 1-0 binnen te schieten.

In de rust bracht Gullit Gyan, Zuiverloon, Castelen en Kalou in het veld. In de eerste minuten na rust gebeurde weinig noemenswaardigs.

Na zo'n 15 minuten in de tweede helft werd het 0-2 voor Feyenoord via een doelpunt van opnieuw Danko Lazovic. Na de goal waren er hevige protesten van Schiedamse kant vanwege vermeend hands van de Feyenoord spits.

In de tweede helft is Feyenoord mede door de invalbeurten van Castelen en Kalou beter een aantrekkelijker gaan voetballen.

Naarmate het einde vorderde kwam Gullit in de problemen met zijn wissels aangezien Lodewijks en Gyan tijdens het duel aangaven last hebben van een blessure.

Ook de tweede helft zou erg matig worden. De amateurs waren opnieuw dichtbij een goal. Dit keer eindigde een schot op de onderkant van de lat. Vlak daarna schoot Kalou de 0-3 binnen.

Opstelling Feyenoord: Lodewijks, Song (Gyan), Saidi, Van den Berg, Matheus, Smolarek (Castelen), Ghaly, Magrao, Goor (Zuiverloon), Buffel (Kalou) en Lazovic