Transparent
Inloggen
Sluiten

Braziliaanse testspeler Matheus speelt mee in oefenduel Feyenoord-selectie

9 augustus 2004 06:51

Verslaggever: K

Eerder meldde Feyenoord Netwerk al dat er twee jeugdspelers van America-MG op stage kwamen bij Feyenoord voor een week of twee. Het ging om de 17-jarige middenvelder Sammuel en de 19-jarige Matheus. Sammuel de Almeida Cardoso is volgens America-MG al verzekerd van een transfer naar Feyenoord, maar mag pas op zijn 18e een contract bij Feyenoord ondertekenen. De 19e-jarige Matheus zal proberen de komende weken een contract af te dwingen. Feyenoord kan jaarlijks een speler van de U19 van de satellietclub overnemen in ruil voor een jaarlijks geldbedrag van de exploitatie van de club. Doordat Feyenoord dit de afgelopen jaren niet heeft gedaan (op Fred na) heeft Feyenoord wat dat betreft nog reserve.

In Brazilie deed gekscherend het verhaal de ronde dat Matheus slechts meeging om het grote talent Sammuel niet alleen te hoeven laten gaan. De verdediger kan zelf echter ook een potje voetballen. Hij maakte op de stage een dusdanige indruk dat Gullit de linksbenige centrale verdediger in het oefenduel dinsdag tegen de amateurs van SVV/SMC in actie wil zien in het eerste elftal, zo meldt De Telegraaf. Wellicht wordt hij dan de versterking voor de positie achter Paauwe?

Meer op




Tags

matheus sammuel stage testspeler almeida cardoso gekscherend geldbedrag gullit meeging paauwe potje ruil satellietclub smc svv telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda