Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord speelt met 2-2 gelijk tegen Fulham

8 augustus 2004 12:59

Verslaggever: K

In een kokendhete Kuip was het lastig voetballen en was het ook voor de supporters lastig om het uit te houden. Er waren toch zo'n 35 a 40.000 fans op het duel afgekomen.

Kuyt was opnieuw de grote man. Eerst zette hij via een lob over de keeper Feyenoord al op een 1-0 voorsprong. Loovens stuurde Dirk Kuyt diep. De Feyenoord aanvaller zag Van der Sar te ver voor zijn doel staan en lobde de bal van zo'n 20 meter over de Fulham doelman.

Tegen de verhouding in, Feyenoord had een overzicht, kwam Fulham op gelijke hoogte. Radzinski kreeg de bal op links. Met Gyan voorzich creerde hij toch een mogelijkheid om op het doel te schieten. Uit een moeilijke hoek geschoten blunderde Babos waardoor het 1-1 werd. Babos zette dat later weer recht door enkele uitstekende reddingen.

Nog voor rust mocht Kuyt via een penalty nog voor rust aanleggen voor de 2-1. Een voorzet vanaf rechts werd met de hand geblokkeerd. Ondanks protesten van Van der Sar bleef de scheidsrechter bij de penalty. Kuyt trof onberispelijk raak.

Na rust kwam Fulham op gelijke hoogte via een goal van Jensen. Het weer had op de tweede helft een extreme weerslag. Het niveau en het tempo daalde enorm omdat het gewoon te heet was om te spelen. De vele wissels hadden uiteraard ook zijn invloed op de wedstrijd.

Opstelling Feyenoord: Babos, Gyan (Song), Loovens, Paauwe, Mtiliga (Magrao), Smolarek (Castelen), Ghaly, Bosschaart, Goor, Kuijt (Lazovic), Buffel (Kalou)

Flitsen van het duel zijn te horen op Radio Rijnmond. Na afloop zijn beelden van het duel te zien op Ned 2 (tussen 16.00 en 18.00 uur) en in de uitzending tussen 19.00 en 20.00 uur)

Meer op




Tags

fulham kuyt babos gyan loovens sar aanleggen afgekomen blunderde bosschaart buffel castelen creerde flitsen ghaly goor jensen kalou kokendhete kuijt kuip lazovic lobde magrao mtiliga paauwe radzinski rijnmond smolarek song uitzending verhouding voorzich weerslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave